PLATGOED

Platgoed betreft linnengoed zoals bedlinnen, keukentextiel, handdoeken en/of ander bulkgoed. Door onze werkwijze zijn wij in staat om tegen lage kosten uw linnengoed te verwerken. 

Maatwerk oplossing

Het is voor ons een uitdaging om samen met u de kosten voor uw organisatie laag te houden. Met elkaar kunnen we beoordelen wat de beste oplossing is voor de situatie binnen uw organisatie. Wij geven u graag een voorbeeld van een situatie bij een zorginstelling:

De zorginstelling huurt linnen naar eigen keuze. Omdat er sprake is van meerdere woonvormen heeft iedere woonvorm zijn eigen kleur linnengoed. Op deze manier kunnen wij eenvoudig bijhouden wat per woonvorm de kosten voor het wassen van het platgoed zijn. De medewerkers van de woonvorm die gezorgd hebben voor de laagste waskosten, ontvangen maandelijks een kleine beloning. Dat is voor de medewerkers een motivatie om efficient met het textiel om te gaan en voor de zorginstelling resulteert dit in een mooie besparing op de kosten. Daarnaast is ervoor gekozen om eens in de 5 dagen het vuile en schone wasgoed om te ruilen. Hierdoor hoeft er minder linnen gehuurd te worden. Ook dit heeft geleid tot een mooie kostenbesparing voor de zorginstelling. 

Linnengoed huren

Wilt u ook linnengoed huren bij SCO diensten? Door het linnengoed speciaal voor u aan te schaffen en te scheiden van ander wasgoed, krijgt u de afschrijving die u verdiend. Daarbij wordt er precies aangeschaft wat u wenst. U kunt zelf het aantal stuks, de kleuren en de afmetingen aangeven.

Eigen linnengoed laten wassen

Uiteraard wassen wij ook platgoed wat eigendom is van uw organisatie. Van tevoren worden de wensen en mogelijkheden besproken. Aan de hand daarvan stemmen we met elkaar af wat de beste manier is voor het verwerken van uw eigen platgoed. 

Meer informatie over het wassen van platgoed

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van platgoed? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0180-310011 of vraag direct een offerte aan via het onderstaande formulier.


terug naar overzicht wasserij

  • Wassen al vanaf €1,25 p/kg
  • Klantgerichte oplossingen
  • Draag uw sociale steentje bij
  • Goede service
  • Direct contact
  • Gehuurd platgoed is klantspecifiek

Stuur mij een offerte

Offerte aanvragen wasserette

Via onderstaand formulier vraagt u een offerte aan bij SCO Diensten. Wij proberen u na het ontvangen van uw aanvraag, zo spoedig mogelijk een passende offerte te versturen!

Contactgegevens
Product

VOLG ONS

Volg de laatste ontwikkelingen via social media.

Aanmelden nieuwsbrief

OFFERTE AANVRAGEN

Een prijsopgave ontvangen voor de wasserette of textieldrukkerij? Vraag een offerte aan!

Offerte wasserette
Offerte textieldrukkerij
Prijslijst zeefdrukken

INTERESSANT

> De SCO familie
> Newsflash

CONTACT

Hoofdweg Noord 41C
2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: 0180 - 31 00 11
info@scodiensten.nl
Stuur ons een e-mail

Scroll naar boven