Wasserij

De zorg voor uw was uitbesteden? SCO Diensten beschikt over een professionele, kleinschalige wasserij met persoonlijke service, veel expertise, kwalitatief hoogwaardige machines en een barcodesysteem. Als u de was aan ons toevertrouwt wordt deze de volgende dag, brandschoon en netjes gevouwen bij u afgeleverd.

Totaalconcept op wasserettegebied

SCO Diensten biedt een totaalconcept op wasserettegebied. Uw wensen staan centraal en we zoeken altijd naar een kostenbesparende oplossing. We verwerken uiteenlopende soorten wasgoed voor diverse partijen: zorginstellingen, kleine woongroepen, logeerhuizen, hotels en bedrijven. Behandelingen die we faciliteren zijn: wassen, strijken, drogen, vouwen en stomen. Indien vereist geven we kledingstukken een extra behandeling. Denk aan het aanbrengen van een waterafstotende laag, zuurbestendige coating, enzovoort.

Meer over ons
wasserij-afbeelding-1-SCO-Diensten.png
wasserij-afbeelding-2-SCO-Diensten.png

Platgoed

Platgoed staat voor linnengoed, zoals: bedlinnen, handdoeken, keukentextiel, enzovoort. Doordat we beschikken over grote wasmachines kunnen we een grote hoeveelheid linnengoed verwerken tegen relatief lage kosten. Gezien de reiniging hiervan dagelijks terugkomt proberen we een zo voordelig mogelijke oplossing voor u te vinden. Zo is het ook mogelijk linnengoed bij ons te huren.

Uw wasgoed wordt nooit samengevoegd met dat van andere klanten.

Bewonerswas

Wij zijn gespecialiseerd in bewonerswas, ofwel persoonsgebonden was. Met een speciaal weegsysteem zijn wij in staat iedere waszak apart te scannen en te wegen. Op deze manier kunnen we een factuur sturen op bewonersniveau of een verzamelfactuur met specificatie per bewoner. Indien u dat wenst kunnen wij de kleding ook voor u labelen. Dit is niet noodzakelijk maar wordt wel aanbevolen. Tegen een vergoeding van 0,8 cent per label wordt uw kleding voorzien van wasbare labels. Uw wasgoed wordt overigens ook hierbij nooit samengevoegd met dat van andere klanten.

Wij behandelen uw bedrijfskleding volgens de normeringseisen.

Bedrijfskleding

Het reinigen van bedrijfskleding gaat verder dan wassen alleen. We houden hierbij ook rekening met normeringbehoud, logistiek en minimale slijtage. Om kwaliteit te garanderen hebben we de processen gestandaardiseerd en maken we gebruik van een barcode-softwarepakket.

wasserij-afbeelding-3-SCO-Diensten.png
wasserij-afbeelding-4-SCO-Diensten.png

Stomerijservice

Heeft u kledingstukken die niet in de wasmachine mogen? Maak dan gebruik van onze stomerijservice. We bieden onze stomerijservice eveneens aan tegen scherpe tarieven. Afhankelijk van de omvang kunnen we uw stoomgoed gratis halen en brengen.

Altijd schone was tot uw beschikking.

Haal- en brengservice

In samenspraak met u halen en brengen we uw wasgoed op vaste momenten in de week. We maken gebruik van een ruilsysteem. Bij het brengen van de schone was nemen we de vuile was weer mee. Zo heeft u altijd schone was tot uw beschikking.

Bekijk hier onze werkwijze
Scroll naar boven