TEXTIELDRUKKERIJ

Bedrijfskleding of promotie kleding laten bedrukken?


In onze textieldrukkerij worden verschillende technieken toegepast voor het bedrukken van kleding. We gebruiken de zeefdruktechniek en de transferdruktechniek.

Kleding bedrukken door middel van zeefdruk
De zeefdruktechniek wordt toegepast bij grotere oplagen en tot het drukken van 6 kleuren. Wanneer een bedrukking met zeefdruk is aangebracht geeft dit een krachtige uitstraling aan de bedrukking. De kleuren worden scherp weergegeven op de kleding en wanneer de wasvoorschriften worden opgevolgd gaat de bedrukking lang mee. In onze textieldrukkerij gebruiken wij de zeefdruk methode voor het bedrukken van onder andere: t-shirts, polo's, overhemden, sweaters, hoodies en jassen. 

Kleding bedrukken door middel van transferdruk
Naast de zeefdruktechniek gebruiken wij in onze textieldrukkerij ook de transferdruk techniek. Deze techniek passen wij toe wanneer er een full colour opdruk geplaatst moet worden of bij kleine oplages. Transferdruk is uitermate geschikt voor onder andere: overalls en sportkleding.

Kleding bestellen
U kunt de te bedrukken kleding aan laten leveren in onze textieldrukkerij maar u kunt de kleding ook bij ons bestellen. Wij leveren bedrijfskleding en promotie kleding van diverse professionele merken. 

Heeft u vragen over onze textieldrukkerij of over de mogelijkheden die er voor u zijn op het gebied van kleding bedrukken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze standaard prijzen voor zeefdrukken.

textieldrukkerij-bedrijfskleding-bedrukken

BEDRIJFSKLEDING

Met bedrijfskleding kunt u zorgen voor een eigen identiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf.

Bedrijfskleding
textieldrukkerij-promotie-kleding-bedrukken

PROMOTIE KLEDING

Veelal wordt er te makkelijk omgesprongen met promotiekleding. De opdruk is van slechte kwaliteit en aan de pasvorm wordt geen aandacht besteed.

Promotie kleding

OFFERTE AANVRAGEN

Een prijsopgave ontvangen voor de wasserette of textieldrukkerij? Vraag een offerte op!

> Offerte aanvragen voor wasserette
Offerte aanvragen voor textieldrukkerij
> Prijslijst zeefdrukken

MEER INFORMATIE OVER...

CONTACT

Hoofdweg Noord 41C
2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: 0180 - 31 00 11
info@scodiensten.nl
Stuur ons een e-mail

Scroll naar boven