Stichting SCO Werkt

scowerkt-dagbesteding-SCO-diensten.jpg

Dagbesteding

Heeft u een indicatie middels PGB, WLZ of WMO? Via dagbesteding geeft SCO diensten mensen met een beperking de kans te groeien in hun werknemersvaardigheden.

Meer informatie
scowerkt-MVO-SCO-diensten.jpg

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een sterk groeiend fenomeen, steeds meer overheidsbedrijven maar ook commerciële bedrijven hebben dit hoog in het vaandel staan.

Meer over MVO
scowerkt-proefdesfeer-SCO-diensten.jpg

Proef de sfeer

SCO diensten werkt met en voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Deze mensen vinden bij ons een rustige en leerzame werkomgeving. Bekijk de foto's om de sfeer te proeven.

Bekijk de foto's
scowerkt-samenwerkingen-SCO-diensten.jpg

Samenwerkingen

Door breed samen te werken met diverse bedrijven en instellingen is SCO diensten als klein bedrijf in staat de kwaliteit, continuïteit en totaalpakket te bieden aan al haar klanten.

Meer informatie
scowerkt-persoonlijkegroei-SCO-diensten.jpg

Persoonlijke groei

Voor SCO diensten is maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk. Daarom heeft het bedrijf mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer over persoonlijke groei
scowerkt-vacatures-SCO-diensten.jpg

Vacatures

Bent U uitgekeken op uw geraniums en op zoek naar een leuke, sociale tijdsbesteding? Kom dan eens langs bij SCO Werkt om alle mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie
Scroll naar boven