OVER SCO DIENSTEN BV

SCO diensten is op 1 september 2012 gestart als een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Als bedrijf staan wij voor de volgende 3 doelstellingen:

Sociaal
SCO diensten werkt met en voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Deze mensen vinden binnen SCO diensten een rustige en leerzame werkomgeving, waarin zij zich volledig en naar ieders persoonlijke mogelijkheden kunnen ontplooien.

Commercieel
Door het uitvoeren van commerciële activiteiten krijgen de werknemers meer waardigheid voor hun werk. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van onze diensten.

Ondernemend
Om ons bedrijf ook in de toekomst een plaats te geven, zijn wij altijd alert om activiteiten te verbeteren en/of nieuwe activiteiten te beginnen. Ook wil SCO diensten deze ambitie overbrengen naar haar werknemers. Door ook zij te stimuleren ondernemend te denken. De pijl in het logo sluit hier prima op aan. Die staat namelijk voor de groei van de werknemers, evenals de groei van de onderneming zelf.

Naast SCO diensten BV is medio 2018 een stichting opgericht genaamd stichting SCO Werkt. Dankzij deze stichting kunnen we al onze medewerkers beter van dienst zijn zoals professionelere begeleiding, betere doorgroei mogelijkheden en een passende vergoeding.

Op deze site willen wij u een idee geven van SCO diensten BV en stichting SCO Werkt. SCO is hét adres voor het verwerken van uw wasgoed, het bedrukken van textiel en dagbesteding. Door onze kleinschaligheid en door klantgericht te werken, voelt de klant zich bij ons nog echt koning.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of een nadere kennismaking vragen wij u vriendelijk contact op te nemen.

VOLG ONS

Volg de laatste ontwikkelingen via social media.

Aanmelden nieuwsbrief

OFFERTE AANVRAGEN

Een prijsopgave ontvangen voor de wasserette of textieldrukkerij? Vraag een offerte aan!

Offerte wasserette
Offerte textieldrukkerij
Prijslijst zeefdrukken

INTERESSANT

> De SCO familie
> Newsflash

CONTACT

Hoofdweg Noord 41C
2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: 0180 - 31 00 11
info@scodiensten.nl
Stuur ons een e-mail

Scroll naar boven