Linnenservice regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat linnenservice aanbiedt in de regio Rotterdam? SCO Diensten neemt u alle zorg uit handen. Bij ons kunt u terecht voor bedlinnen, keukentextiel, handdoeken en ander platgoed.

Linnengoed huren

Al het linnengoed dat wij via onze linnenservice verhuren is volledig klantspecifiek. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele verwisselingen tijdens het wassen en leveren van het linnengoed. Het linnengoed wordt altijd speciaal voor u aangeschaft, dit geeft u de mogelijkheid om uw wensen door te geven. U bepaalt dus zelf de kleuren, afmetingen en het aantal stuks.

Eigen linnengoed laten wassen

Vanzelfsprekend biedt onze linnenservice ook altijd de mogelijkheid om eigen linnengoed te laten wassen. Van tevoren gaan wij in gesprek met de betreffende organisatie om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van het gesprek spreken wij met elkaar af wat de beste manier is om uw linnengoed te verwerken.

Onze werkwijze

Het wassen en drogen van uw materiaal gebeurt geheel volgens de wasvoorschriften. Daarnaast maken wij gebruik van professionele machines en wasmiddelen om beschadiging van het materiaal te voorkomen. Verder wordt al het linnen gestreken, zodat wij het weer netjes bij u af kunnen leveren. Onze haal- en brengservice komt hier natuurlijk bijzonder goed van pas. Wij zorgen ervoor dat het linnen op afgesproken tijdstippen wordt opgehaald zodat het verwerkt en weer terugbezorgd kan worden.

Informatie linnenservice

Heeft u behoefte aan verdere informatie over onze linnenservice? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

wasserij-bedrijfskleding

 

wasserij-platgoed

 

wasserette-platgoed

 

wasserij-bewonerswas

 

VOLG ONS

Volg de laatste ontwikkelingen via social media.

Aanmelden nieuwsbrief

OFFERTE AANVRAGEN

Een prijsopgave ontvangen voor de wasserette of textieldrukkerij? Vraag een offerte aan!

Offerte wasserette
Offerte textieldrukkerij
Prijslijst zeefdrukken

INTERESSANT

> De SCO familie
> Newsflash

CONTACT

Hoofdweg Noord 41C
2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel

Tel: 0180 - 31 00 11
info@scodiensten.nl
Stuur ons een e-mail

Scroll naar boven